Det är hennes dag!

Hur kan mitt yngsta barn redan fylla 16 år!? Jag förstår inte var tiden tar vägen. Den 10 maj 2006 så steg vi upp som vanligt på morgonen. Mamma och pappa var på väg ner till Stockholm för att komma och ”titta på bebisen” hos oss på Doktor Abelins gata. Tyvärr hade det inte kommit någon bebis än. Jag hade gått 11 dagar över tiden och tänkte att ”det kommer väl inte hända idag heller”. Mamma och pappa hade precis kommit in i hallen och kramat om oss då vattnet gick. Jaha, då är det väl bara att åka in då, ni får stanna hemma med Edward. Ungefär 11 timmar senare var hon ute. Vackra barn. Hehe.

Vi började morgonen idag med sång, presenter och tårta. Som vi alltid gör. Samma gamla tårta (ok, om ni vill märka ord – det var alltså inte samma tårta men en likadan som vanligt) samma gamla sång, och samma gamla upplägg. Först öppna presenter, sedan äta frukost och så tårta på det.

Det är ganska stressigt när det är födelsedag på en veckodag…en bild knäppt på nåder.

Vi älskar dig Nella Bella! 16 år idag. Du är världens finaste. ❤️

4 reaktioner till “Det är hennes dag!

  1. Stort grattis till Nelle! 🎉🎂🎁 Hoppas ni alla fick en bra dag! Och vilken tajming av dig den 10 maj för 16 år sedan! 😃

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s