Tre år senare

Vi firade att vi skrivit kontrakt på vår lägenhet för tre år sedan här på Tavern on The Green. Richard köpte en present till mig, en liten nyckel från Tiffany’s och vi drack öl och åt barpizza och kände att allt låg framför oss. Nyckeln har jag fortfarande på mig nästan varje dag.

Även idag!!

Nu gör vi avslut här. Igen, inser jag. Vi var på middag här sommaren 2015 när vi flyttade hem förra gången också. Då med min vän Marielos och hennes ex-man. Det här stället har blivit viktigt för oss inser jag nu.

(Tyvärr har de inte fått upp kristallyktorna ännu utan de hänger i ett enda virrvarr runt innergården)

Så här borde det se ut.

2 reaktioner till “Tre år senare

  1. Förstår att det känns vemodigt. Men vilket fantastiskt äventyr ni varit – och är – med om. Det är nästan så jag själv får en kump i magen. Är så roligt att läsa dina uppdateringar följa med runt i NY. Kram
    Annika

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s