Mösspåtagning

Det har varit mösspåtagning i Sverige för studenterna. Edward sa med lite ledsen röst att ”det är tråkigt att man inte tar studenten i Stockholm…”. Det finns verkligen tillfällen då jag undrar om det är rätt mot barnen att vi flyttar runt som vi gör. En sådan här gång till exempel. Visst kommer Edward ha sin studentmössa på sig när han tar examen om några veckor men det är inte samma sak. Det enda jag kan hoppas är att hans minne efteråt ska kännas som ett lika stort och fint minne som att ta studenten i Stockholm. De kommer att få ha sin Graduation Ceremony i Generalförsamlingen inne i FN och det kan ju inte sägas vara fy skam?!

Student 1990

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s