BANG!!!

Vi vaknade av en blixt och en åskknall som hette duga i morse. Klockan var strax före sju så det var dax för Manhattan att vakna men jag gissar att det var en och annan som vaknade med förhöjd puls i morse. Sen har det regnat mer eller mindre hela dagen idag, så tröttsamt.

Men igår var det härligt vårväder. Vi var i parken och firade första maj tillsammans med våra finska vänner och entourage. Vi är en grupp som blivit ganska tajta nu och i sommar är det väl ungefär hälften av oss som flyttar hem till våra hemländer igen. Många uppbrott men också fint att veta att man har så många vänner runt hela världen. Jag bjöd personligen in mig själv igår till: Danmark, Japan och Tyskland, haha!

I Finland så är man ledig på första maj och då är det fest! Det är inte bara en dag för arbetarna utan även för studenterna så alla tar på sig sina studentmössor och har ledigt och trevligt.

Våra värdar, Pia och Jarmo!

Som vanligt mycket mat. Vi hade med glasnudelsallad vilket blivit vår favorit att ta med på potluck. Lika gott varje gång! Det fanns bubbel, öl, vin och inte en läsk så långt ögat kunde nå. Jag hade varit smart och tagit med mig en stor flaska vatten så jag försökte verkligen hålla varannan vatten.

Vi tog en gruppbild också men tyvärr med någon annans kamera så jag har tyvärr inte fastnat på någon bild.

Så vackert i parken nu!

Vi träffades redan kl 14 på eftermiddagen och vi var inte hemma förrän efter klockan 19. Och då var det inte så varmt ute längre…

Mexican druglord eller frusen bonde?

Fin dag igår som sagt. Idag…not so much.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s