MoMa

Museum of Modern art, MoMa, ligger på 53rd Street mellan 5th och 6th Avenue. Det är ett av mina favoritmuseum och jag har varit där många gånger. Min vän Marielos hade medlemskap på MoMa när vi bodde här sist så hon kunde ta in en gäst gratis så ibland gick vi bara dit för att ha nåt att göra. Ni kanske också kommer ihåg att vi var där tillsammans i Januari när hon var här på besök.

Igår kväll var jag medbjuden som gäst av min danska väninna. Hon hade via sitt jobb fått biljetter till öppningen (preview!) av Matisse. Hade jag vetat hur ”fancy” det var så hade jag definitivt klätt upp mig mer!! Jag bara älskar hur folk går all-in i den här stan.

Jag hade klätt mig i svart. Kjol, tröja och skinnjacka och såg väl helt ok ut men det här var ett danskt event och vi vet ju hur snygga danskarna är!! Jag var sjukt underdressed.

Kvinnlig dj som hade en egen flaska prosecco och ett glas där under dj-båset…
Gissa nationalitet på denna väninna?

Vi kom ganska tidigt, min finska väninna och jag. Vi hann med en lobster-roll, ett glas vitt vin och två glas bubbel innan vi tittade på själva utställningen. Jag fick Flashbacks till de tider när jag och Marielos hade det som ”sport”, att gå på gallerier och dricka gratis-vin innan vi gick ut, haha!!

En av tre barer.
Vårt gäng!
The artist himself.

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag kommer sakna detta.

En reaktion till “MoMa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s