Glad OCH bitter

Kan man vara det? Glad och bitter på samma gång?

Nu har vi tre månader kvar här. Pandemin har släppt sitt grepp och numera behöver man inte använda munskydd förutom i kollektivtrafiken, (och i skolan när de fått in smitta bland lärarna tyvärr ) man behöver inte längre uppvisa leg och vaccinpass och ALLT, inklusive köerna, är som vanligt. Turisterna är tillbaka i staden och det innebär att vi börjar få gäster igen!! Det gör mig så GLAD!! Den här veckan har jag messat med två vänner hemma som letar flygbiljetter. Åh vad jag hoppas det kan bli verklighet.

BITTER är jag för att det är så kort tid kvar av allt detta roliga. Men jag ska vända det och göra det bästa av situationen. Skulle jag varit på jobbet och min chef sa ”Lotta, nu får du tre månader ledigt i New York!”. Ja, då skulle man ju jubla och inte tro att det var sant – eller hur?

Idag känner vi oss alla pigga och jag ska iväg på lunch med en kvinna (en mamma till en av Nelles kompisar) som ska flytta till Sverige samtidigt som oss. Tyvärr kommer hennes dotter inte börja på samma skola utan hon kommer gå på SIS, Stockholm International School. Blir spännande att höra när de ska flytta och var i stan. Hoppas Nelle håller kontakten med hennes dotter, så kul att ha kompisar på flera skolor. Nelle kommer fortsätta på ISSR, International School of the Stockholm Region, hon fick sitt antagningsbesked när vi var på semester. Så inget svenskt gymnasium för henne heller.

Sedan ska jag på MoMa ikväll med mina träningskompisar Kristina och Pia. Kristina har fått biljetter via sitt jobb till preview – öppningen av Matisse, The Red Studio. Älskar MoMa så det ska bli jättekul.

Jag vet inte om det är ovanligt mycket blommor på träden i år men de är iallafall helt magiska just nu.

Jag ångrar förresten rubriken. Jag är inte bitter, bara glad. Bittra människor är det absolut tråkigaste jag vet. Det är synd om dem.

2 reaktioner till “Glad OCH bitter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s