Lite ”skralliga”

Senaste dagarna har jag varit lite yr och illamående. Inte sugen på kaffe, huvudvärk och känt mig uppsvullen. Ingen trevlig känsla alls. Tänkte på hur det var när barnen var små – då hade man ju magsjuka ”stup-i-kvarten” så jag antar att man får vara glad nuförtiden att man inte drabbas så ofta.

Nu hade Nelle feber i morse och även Edward kände sig risig så någon kanonstart på veckan har det inte varit.

Igår var jag på en ”luncheon” hos slovenska Erika. Fantastisk mat! Hon hade lagat en hel buffé och hade bubbel och vin. Så himla lyxigt.

På kvällen hade jag fått för mig att jag skulle på en middag men det var fel dag – den är i själva verket ikväll, onsdag. Så skönt att få gå och lägga sig tidigt, jag tror jag somnade vid 21.30 igår.

Annars så går dagarna fort nu. Nelle fyller år i maj. Snart tar Edward studenten och flyttar hem till Sverige och sedan antagligen till Holland. Och vår tid här är slut. Jag försöka hålla i och blogga tiden ut. Hej på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s