Veckan som gått

Tycker att tiden går alldeles för fort. I fredags hade Edward sin allra sista skoldag. Alltså, va??!! Min bebis, slutar skolan? Nu väntar två veckor med självstudier och sedan är det final exams, det sista han gör i skolan innan studenten. Det är tufft att plugga till slutexamen på IB så det kommer bli några jobbiga och stressiga veckor framöver.

I övrigt så har den här veckan bara försvunnit. Efter middagen på måndag och middagen på tisdag så var jag ganska trött. Har inte gjort så mycket mer än ”det vanliga”. Tränat. Vi har träffat en fd chef till Richard på brunch och igår var vi på middag i Long Island City hos våra tyska vänner. En middag med så mycket skratt att man fick kramp i mungiporna. Mobilen låg i väskan hela kvällen men värdinnan lovade att skicka en bild som de tog till sin gästbok så den tänker jag dela om jag såg ”normal ut”. Jag hade på mig en klänning jag aldrig haft förut – den är orange och stormönstrad och jag känner mig som att klänningen bär mig snarare än tvärt om. Den är…

…i ögonfallande. Jag matchade med neonrosa nagellack för att balansera upp färgen, haha!

Idag ska vi träffa vänner och gå på en långpromenad och kolla in Little Island i Hudson River. Har varit där förut men då var det vinter och svinkallt så jag hoppas på lite lä och solstrålar på nosen. Hoppas ni haft en lika fin helg som oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s