Påsken 2022

Påsken tog slut redan igår för oss. Eller den började aldrig och vi har inte haft någon påskledighet alls. Barnen har haft fulla skoldagar både torsdag, fredag och idag måndag, så det var som en vanlig helg.

Men – vi åkte iallafall iväg och firade påsk. Vi har varit i Connecticut hos Eliza på hennes farm. Så avkopplande. Jag har krattat, Richard har sågat med motorsågen, vi har ätit god mat och såklart massor med choklad.

I år sov vi inte i ”the little house” utan inne i stora huset. Det var en känsla av nostalgi över hela resan. Kanske vi aldrig kommer komma tillbaka igen? Sorgligt, men livet.

Första gången Edward var här på farmen var han 1 år gammal.
På den tiden hette katten Audrey och var en snäll och lugn bondkatt. Den här katten heter Rosie och är av en annan kaliber.

Eliza hade ordnat Easter Egg Hunt till ”barnen”. Det var mest pengar i äggen. Hon är så otroligt snäll och generös mot våra barn.

Obligatorisk gruppbild.

Ikväll har vi haft en middag hemma med catering och serveringspersonal. Det var första gången i vårt liv och det var fantastiskt. Att inte behöva tänka på att laga, servera, plocka undan. Det var en officiell middag men ändå ”familjär”…eller iallafall low key. Skratt. Konversation som flöt utan problem. Så skönt att höra andra män säga att deras fruar inte heller njuter av att vara värdinnor, gå på baler, ställa upp på officiella middagar… Sen att vi säger i nästa andetag att ”det var ju förvånansvärt treeeevligt”, det är en annan sak. Om jag får tillstånd så ska jag visa en bild i morgon på vem vi hade på middag. Så här såg jag ut efter de gått hem och jag kunde dricka ett sista glas prosecco.

Trött men glad. God natt på er, wherever you are.

4 reaktioner till “Påsken 2022

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s