Hur ska man beskriva vilande vänskap?

Idag träffade jag en vän som jag inte har träffat på 7 år, alltså inte sedan vi flyttade tillbaka till Sverige förra gången. De flyttade till Canada och tanken var nog att vi skulle ses i Canada men dess kom Coronan och förstörde det som så mycket annat. Våra barn är lika gamla och vi umgicks lite med våra familjer när vi bodde här men framförallt var det jag och N som träffades varje vecka på frukost. En stående dag, tid och till sist också ställe.

I påsk är de i New York hela familjen och är det inte typiskt då att vi ska åka bort? Men vi fick till en frukost i morse…som sedan blev lunch…och vi hade nog suttit kvar ännu om det hade gått.

Igår var jag på ”vår” restaurang och bokade ”vårt” bord fastän det är ett café där man egentligen inte kan boka. Hon som jobbade som servitris sa att hon skulle fråga sin manager och managern sa att självklart ska vi ordna det!

Det var lite nervöst att ses efter så många år. Hade vi fortfarande nåt att prata om? Skulle vi fortfarande tycka om varandra? Hur är det vilande vänskap? Man brukar ju säga att man bara fortsätter där man slutande och så blev det verkligen här. Det var som att vi sågs i förra veckan. Viket kärt återseende!! Nu hade vi också klimakteriet, sjukdomar och barn som flyttar hemifrån på agendan men annars var det precis som vanligt. Jag blev alldeles varm i själen.

Här hänger vi på min fotovägg från vårt sista möte i New York. LOVE.

Vänskap, så fantastiskt det är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s