Vårt älskade Fort De Soto

Måste skriva nåt om vår favoritplats också, Fort De Soto beach. Även om stranden totalt ändrar utseende från år till år så är det något magiskt med den här platsen för mig. Det är inte lika vackert som när vi bodde här för 17 år sedan och man kan inte längre hitta stora snäckor som man kunde förr i tiden men ändå, jag älskar att vara här!

Jag antar att jag inte är särskilt mycket för strandstolar och musik och drinkar när det kommer till att vara vid havet. Jag vill höra vågorna, känna doften och vara nykter, haha!

Vi hann vara ute två dagar i år. Tyvärr så blåste det ganska mycket men vad gör det när det är varmt och 27 grader i vattnet? Vi hade alla en egen strategi för att undkomma blåsten vilket syns på bilden nedan. Det är alltså våra fyra stolar och ingen stol är i samma riktning. Skrattade så när jag såg bilden!

Vi hade med oss grillkol och hamburgare (med extra allt!) och så klassikern färska jordgubbar med sprejgrädde.

Grillplatsen

Precis här utanför stod en gubbe och fiskade. När han kom iland frågade jag om han fått nåt? Han svarade att det hade han inte men han hade sett två baby Manatees (sjökor) och ett gäng sälar. Inga delfiner idag.

Gubben. Han var i min ålder bör förtydligas.

Säger alltid ”hej då” till platsen när jag åker därifrån. Men vet ju aldrig om man kommer tillbaka igen.

Tack för i år Fort De Soto.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s