Sol & Bad

Såklart har vi haft strandliv också. Här är vi på Clearwater Beach precis utanför min kompis condominium. Jag var ju nere och hälsade på henne förra året så jag visste var vi skulle parkera och äta lunch vilket annars kan vara ganska knepigt. Sanden här är alldeles kritvit och finkornig och solnedgången spektakulär. Vi stannade dock inte så länge. Faktum är att vi varit försiktiga med solen och inte varit ute alltför länge och smörjt oss ordentligt med SPF 30-55.

Sexpacket finns därunder, jag lovar!!

Tyvärr var inte min kompis här just nu men vi ska ses senare i vår här i New York.

Nelle tog en massa fina bilder på sig själv (alltså det var jag som var tvungen fota, filma, hålla, vrida mig, stå i kallt vatten – you name it…) men såklart ställer man upp.

Just den här dagen var Edward inte med. Han har haft lite otur och varit förkyld i princip hela resan. Verkar som han är en av dem som blir sjuka när man väl blir ledig, när stressen släpper. Jag har också varit förkyld stor del av resan men inte alls som Edward, han var helt däckad vissa dagar. För mig har det mest varit att jag inte kunnat träna som jag hade velat och att jag varit tvungen ta nässprej för att kunna andas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s