Key West

Det är en låååång körning till Key West, nästan fyra timmar från Miami. Men det är vackert på vägen så man står ut, haha! Färgerna är nästan overkliga. Så blått. Så turkost.

Eftersom vi bodde på ”lopphotell” (enligt barnen) i Miami så hade vi levlat upp litet till Key West. Det var ett medvetetet val av mig. Vi betalade tre gånger så mycket för en natt i Key West som vi gjorde för två i Miami. Jag tänkte att nu j-vlar ska de väl bli nöjda!! Och det blev de. Och inte bara barnen, vi blev också sjukt bortskämda. När vi checkade in sa portiern, efter de tagit vår bil i valet service och burit upp vårt bagage, att han gärna uppgraderar oss eftersom vi bara skulle stanna en natt. ”Så ni får det riktigt härligt!” Fast på engelska förstås.

Vi fick en svit med två stora sköna sängar, kök, vardagsrum och två balkonger. Två tv-apparater, Nespresso, vatten, badrockar, tofflor…

Nelle blev mer och mer lik Anna Delvey.

Solnedgången var magisk!

På kvällen var vi ute och käkade middag och gick runt i stan. Nåt party blev det inte för här är man benhård med åldersgränserna, inga barn på barerna.

Kvällsdopp för Richard och Nelle.

Dagen efter träffade vi vår vän Jo på frukost. Hon hade delat en bild på Facebook med en drink av en Key Lime Margarita och då tänkte jag ”hon måste vara här!” Skrev ett meddelande och frågade och mycket riktigt. Så kul att vi hann ses!!

Hela dagen efter fick vi stanna på resorten och njuta av fria fruktglassar, svalkande ansiktshanddukar, gratis solkräm, handdukar, schampo, balsam, smörj- you name it. Det skulle vara härligt att alltid kunna resa som rik! Nu blev vi mest fattiga. Men så värt!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s