Tänk om jag bara skulle börja skriva igen?

Inga ursäkter utan bara ”fatta pennan” igen?

Vi är på semester i Florida. Barnen har spring break och när vi skulle planera vad vi skulle göra på lovet så tyckte jag och Richard att vi skulle åka till Grand Canyon. VA!!?? NEEEEJ!!!! utbrast båda barnen – vi vill till Florida! Vi åker alltid till Florida! Ja men just därför argumenterade vi, vi kan ju göra nåt annat? Nej, det gick inte hem. Så – här är vi nu, i Tampa, och alla älskar det.

Vi bor hemma hos en kollega till Richard som just nu lånar vår lägenhet i New York tillsammans med sin familj. En perfekt lösning, att bytlåna. Första dagen vi kom så var vi på flygdag på McDill Airforce Base. En helt otrolig flygshow där Blue Angels var huvudnumret.

De var helt otroliga!! Nelle har alla bra filmer, jag var mest nervös över att nåt skulle gå fel…

Vi har efter det hunnit med Miami, Key West, Everglades…

Börjar med att visa lite bilder från Miami.

En lila pudel i Miami, why not?
Ocean Drive är ett Art Deco Himmelrike.

Vi åt, badade och bodde på…trumvirvel…motell!! Klassiskt amerikanskt motel. Barnen höll på att dö! Nelle ville ett tag sova i bilen för hon tyckte det var så skabbigt! Visst, The Floridian hade sett bättre dagar men det var rent och tyst på natten. Och prisvärt. Det är sjukt dyrt i Miami och Key West.

The Floridian

Här bodde vi två nätter och första morgonen jag vaknade så var hela rummet fyllt av marijuanarök från grannen. Så visst, det hade litet mer att önska men om man tittar på bilderna så ser det väl helt ok ut? Något som iallafall alla tyckte var bra var frukosten. Alltid nåt!

Nästa gång ska jag berätta om Key West.

Hej på er förresten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s