Jetlag from hell

Det är ju såklart en lång resa från New York till Boden men jag tycker att jag med stigande ålder (ja, jag sa det!) så har jetlagen blivit nästan överjävlig. Igår eftermiddag och kväll så kunde jag inte hålla mig vaken överhuvudtaget. Alltså jag somnade sittande i soffan vid sjutiden. Men efter en hel natts sömn så var vi hyfsat pigga i morse.

Idag var vi ute och shoppade lite på second handaffärer och också på en och annan ”vanlig butik”. En soft och skön dag. Jag handlade en kappa, tröja och basker på HM:s rea och en klänning som jag är osäker på om jag ska behålla eller inte. Den är inte direkt diskret…men kan passa i Florida där alla är klädda i starka färger och mönster.

Nu ligger vi nyduschade i sängen, klockan är snart midnatt. Får se hur den här natten blir… God natt folks!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s