Har jag ett tråkigt liv?

Jag har inte tyckt att jag haft något att skiva om. Ändå händer det ju saker varje dag när man tänker efter, alltså livet är ju alla dessa dagar.

Jag har till exempel varit på 9/11 Museum. Besöker ni New York så är det väl värt ett besök, kanske till och med ett måste för att förstå den här stan. Jag klarade mig med lite tårar, var verkligen rädd för att jag skulle drabbas av fulgråt. I vanlig ordning fick man inte fota det som var mest intressant och de starkaste bilderna/scenerna från den där hemska dagen den 11 september 2001. Jag gissar att det har att göra med den personliga integriteten av överlevande och anhöriga i detta fall. Tycker ändå det är konstigt för det är ju ett historiska dokument som är på riktigt.

I den stora hallen fick man fota och är det inte typiskt av mig att reta mig på en särskrivning. Men alltså om man nu ska skriva på alla språk, kan man då inte ha en korrekturläsning???

Bilder av bilder.
En del av fasaden.

Det var fint. Värdigt. Och otroligt, otroligt starkt och sorgligt. Världen blev sig aldrig lik efter denna händelse.

Suddig och lite rödögd.

2 reaktioner till “Har jag ett tråkigt liv?

  1. Jag tror 9/11 är det bästa museet jag varit på när det gäller upplevelse och att bli berörd. Tror jag var där fem gånger under mitt år där med alla besökare, vi var medlemmar och fick gå före kön. Det värsta är rösterna från planen. Jag grät mer och mer för varje besök.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s