Vi är fortfarande hemma i karantän

Jag är så less. Så. Less.

Barnens tester visade fortsatt på virus så bägge arbetar hemifrån idag. Jag har inte ens testat mig för jag känner mig fortfarande ”sjuk”. Alltså inte sjuk sjuk utan det är som en vanlig förkylning med snuva, ont i halsen och huvudet. Plus förändrat lukt och smaksinne. Idag har det drabbat mig men jag tänker (och hoppas) att det beror mest på att jag har varit och är så snuvig. Jag stod med näsan ner i en dressing FULL av vitlök i morse och kände…ingenting. Kaffet smakade varmt och beskt och Richards havregrynsgröt med mangokompott på luktade ingenting förutom syrligt. Alltså kan jag urskilja smaker/dofter men inte vad det smakar/doftar. Lagom flummigt eller?

Allt är upp-o-ner…

5 reaktioner till “Vi är fortfarande hemma i karantän

 1. Liknande hemma hos oss Lotta… vi bara väntade på vår tur efter att ha klarat oss i nästan två år nu. Den där Omikron verkar rusa fram i rasande fart. Vi firade pappa i helgen (alla 7 tog självtest i fredags kväll) och sedan började Cajsa känna sig förkyld söndag kväll när vi kom hem, jag och Patrik på måndag em/kväll och Stina och min bror på tisdag kväll. Cajsa och jag fick positivt svar idag så får vi se på de andras. Har aldrig någonsin hänt vår familj att alla fyra är sjuka samtidigt!

  Viktigast just nu är att pappa fortfarande inte känner några symtom och det är jag mycket tacksam över.

  Gilla

  1. Jag känner med er! Och ja, omikron måste vara nåt enormt smittsamt.😳Ingen av oss har haft det tidigare och vi har ingen aning om var vi kan ha fått det ifrån? Hoppas ni får det lika lindrigt som oss och att inte pappa är smittad. Virtuell kram – eller vad tusan – nu när vi ändå är smittade allihopa så skickar jag en BAMSEKRAM!!!❤️

   Gilla

   1. Stor BAMSEKRAM tillbaka Lotta ♥️.
    Vi vet inte men gissar att vårt kommer från ICA Maxi där Cajsa jobbar just nu… rätt mycket omlopp av människor så att säga 🙄 … och som sagt, kändes som en tidsfråga.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s