Jaha? Jaja…

Inte så oväntat men ändå tråkigt. Jag gissar att vi blivit smittade med Omikron för vi alla (förutom Iron Man Richard) har en lättare förkylning med lite ”extra symptom”. Edward har tappat smaken och har haft feber plus förkylning. Nelle har haft huvudvärk och varit trött. Jag är förkyld utan feber men har blåsor i munnen och röda prickar i ansiktet och på hals, axlar och bröstet. Trött och täpp i näsan har jag också varit. Men blir det inte värre än så här så är den här pandemin snart ett minne blott. Förkylda är vi väl alla hela vintrarna?!

På tisdag skulle jag ha gått på konsert tillsammans med min vän Morten men det blir det inget med. Han är hardcore Prince-fan och vi skulle sett Sheila E tillsammans. Hon har varit trummis till Prince så det hade varit så kul att se henne live. Har ni läst min blogg tidigare så vet ni ju att jag missade Prince-konserten på City Winery förra gången vi bodde här. Jaja, vad är väl en bal på slottet.

Fin lånad bild från förritiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s