Mode

Jag har aldrig varit den där personen som har en basgarderob. Jag har kanske önskat att jag var den personen men jag är mycket mera spretig än så. Och älskar kläder! Trender! Galenskap!

Lite fingertoppskänsla brukar jag dock ha och kan ofta ”känna på mig” vad som kommer att komma i trend just nu. Ofta handlar det om det som man vill rensa bort ur ens garderob, det som känns trist och man inte använt på evigheter– det, just det, kommer då tillbaka. I min garderob kan jag nämna:

Ljuslila plagg…
Spets…
Mera spets…
Low cut jeans

Detta ska ni alltså behålla – och så addera med lite annat som känns ”helt fel”, som dessa silverväskor i omodern form och som var på rea.

Marc Jacobs i krokodilsilver
90-talsväska i metallic silver

Jag tror nämligen att detta kommer tillbaka nu!!

Jag brukar ju kolla och analysera trendtips och förra året så var det inte mycket jag kunde använda mig av och så är det även i år. Egentligen är det här bara en sak på den här listan som funkar.

Hur tänker ni inför våren 2022? #fashion

4 reaktioner till “Mode

  1. Noterar att den rutiga pyjamasbyxan i flanell verkar vara poppis på stan. Säkert senare än övriga landet och världen. Själv har jag upptäckt skjortan i jersey. Fantastisk. Eventuellt också den optimala övergången från hemmaarbete till dagar på kontoret.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s