Det här kan bli en rätt lång(sam) helg

Det finns två sätt att se på det antar jag. Det ena är ”vad mysigt, hela familjen samlad tillsammans hela helgen!” eller ”herregud hur ska vi stå ut med bara varandra hela helgen?”. Lite tränade är vi ju eftersom vi suttit i lockdown tidigare. Och så har vi ju internet. Barnen kopplade vant upp sina skärmar och sedan umgicks de med sina vänner online hela kvällen igår. Vi gamlingar tittade på På spåret och film.

Middag åt vi iallafall ihop och jag gjorde lakritspanacotta till efterrätt. Dekorerade med hallon och pärlsocker vid servering och det blev succé. Vi hade massor med grädde som behövde användas så det passade bra. Nu blir det till att utmana kreativiteten och titta djupt ner i frysen när vi ska laga mat.

Ni får vänja er med såna här inlägg i karantän för här händer det inte mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s