Brukar det inte vara lugnt i januari?

Axplock av aktiviteter:

Vi börjar med den missade nyårsafton. Richard åkte iväg som Fred Asp i sällskap med illern Göran. Stor succé då norrmännen skrattat liksom oss åt Killinggänget på 90-talet.

Den 2 januari kom min bästis Marielos hit med sina barn. Jag är så lyckligt lottad som har så många bästisar! De hade varit och hälsat på Marielos familj hemma i Guatemala och sedan stannade de en vecka i New York innan de åkte hem till Köpenhamn. Så himla mysigt! Inser att vi hann med en hel del.

Vi gick ut starkt med en promenad i 10 minusgrader längs High Line och Chelsea market…Marielos kom från sommar i Guatemala och höll på att frysa ihjäl. Hon fick låna en dunkappa av mig under resten av hennes vistelse i stan.

Vi var på Ophelia igen och hade återträff och drinkar med Roosevelt Island-gänget. Det här var den enda bild jag fick publicera. Svartvit och lite suddig. Så trevlig kväll! Det finns ett speciellt och starkt band mellan oss. Det beror på barnen som växte upp tillsammans i en sån fin miljö för vi är otroligt olika med olika liv. Så glad att jag har dessa människor i mitt liv.

Se bara på valet av drinkar. Olika.

Vi upplevde spektakulära soluppgångar, solnedgångar…

Gräsliga selfies…det här är inte ens den värsta, haha!

Vi besökte MoMa som alltid levererar. Caféet är tyvärr stängt så nu får man gå igenom museet in till gourmetrestaurangen The Modern för att få sig en kaffe i samband med museumbesöket. En kaffe för två för $18. Och det är utan dricks. Japp!

Rockefeller med gran och allt.

Sedan var jag på Late Night med Stephen Colbert tillsammans med min norske vän Morten.

Så kul och man får ju inte fota så fort man kommit in så det här är vad jag har. När vi var där så var Senator Klobuchar gäst och det var ett samtal om demokrati och politik. Intressant, ja – jätte! Om jag blev besviken på att Bradley Cooper och Keano Reeves var där denna vecka? Well… JAG BLEV SJUKT BESVIKEN!!! Vi fick en politiker!!!! De fick B R A D L E Y.

Efter Colbert mysig bar. Nån öl av bästa mexikansk sort slank ner.

Vi hann också med Rooftopbesök tillsammans med våra tjejer och sedan gick vi vidare till en bar.

Vilken skillnad det är att träffa vänner när barnen blivit litet större. Med små barn fick man ju aldrig prata färdigt en enda mening eller ens tänka klart en enda tanke innan man ”servade” nåt behov som de små liven hade. Men som man säger, ”små barn små bekymmer, stora barn…” En vän men yngre barn skickade mig denna bild idag. HÖG igenkänning.

Det kommer mera men jag pausar litet här (naturlig paus) för sedan kom snöstormen.

3 reaktioner till “Brukar det inte vara lugnt i januari?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s