Hur kan det vara 2022 redan?

Mår inte bra. Efter förkylningen så är tydligen mitt immunförsvar så ledset och nedsatt att jag igår fick nån reaktion på någonting så att kroppen reagerade med nässelutslag. Först i handflatorna, hårbotten, nacken, halsen och sedan på hela kroppen. Fick en antihistamin av de snälla flygvärdinnorna på planet och sedan har jag fortsatt ta morgon/kväll. Hoppas det ger med sig snart för det kliar infernaliskt. Och så har jag migrän.

Nyårsafton firas således i ensamhet. Jag orkar helt enkelt inte göra nåt. Nelle är på sitt håll med sin pojkvän, Edward är på fest med kompisar. Vår middag med vänner ställdes in och efter vi hade ätit åkte Richard hem till några andra vänner som har fest. Det är inte synd om mig för det jag helst av allt vill är att lägga mig och sova men det är tråkigt. Nyår ska ju vara festligt!

Tyldigt. Rött vin.

Vi åt iallfall gott och drack ett glas vin var till. Mer än så blev det inte och faskan står halvfull i kylen med kork. Efteråt var vi så mätta att vi inte orkade laga efterrätt. Vi hade tänkt göra Gino – en gammal 90-talsklassiker. Får väl bli i morgon istället.

Det enda som är positivt med den här kvällen är att min huvudvärk som jag har idag iallafall inte kommer vara kvar i morgon. Och de som var på fest ikväll vaknar i morgon med sin huvudvärk. Av andra orsaker.

Tragiska mänskan nyduschad, i pyjamas, i sängen klockan 21.00.

Vill iallafall passa på att önska Er ett GOTT NYTT ÅR!! Hoppas 2022 har några positiva överraskningar att bjuda på.

Empire State i nyårsskrud.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s