2022 – bring it!!

Sov i 12 timmar!! Från 21.30-9.30 i morse och idag känner jag mig lite mer som människa. Utslagen har ”lagt sig” litet och det är bara några få kvar. Jag fortsätter med antihistaminer några dagar till så de inte kommer tillbaka.

Kanske jag vågar mig på att tvätta håret idag? Jag har haft hela hårbotten full med utslag så jag har inte vågat sätta några kemikalier (schampoo/balsam) där och heller inte kunnat borsta det ordentligt. Mitt fejs har knappt sett dagsljus, än mindre solen på 2 veckor och jag är rödfnasig hela jag. Börjar 2022 svagt men härifrån kan det ju bara gå uppåt va?!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s