12 timmar i bil är länge

Vi var framme i Stockholm vid midnatt igår så vi var ganska trötta på morgonen. Eller ska jag vara ärlig så har jag varit trött sedan vi lämnade New York. Jag hanterar inte jetlag särskilt bra och med förkylning ännu sämre. Vaknade med huvudvärk och yrsel men efter lite kaffe kändes det bättre och i morse åkte vi iväg till optikern för att hämta Edwards glasögon och så skulle han försöka testa att sätta in linser. Det gick sådär. För en del är det lite trixigt i början och Edward har tydligen en väldigt kraftig blinkreflex. Han får komma tillbaka i sommar och göra ett nytt försök.

Sedan gick jag lite på stan och tänkte handla lite på mellandagsrean. Hittade i n g e t. Så tråkigt! Allt jag ville ha var på fullpris så det blev ingenting förutom ett trepack trosor på Åhléns. På eftermiddagen så covidtestade vi oss igen, nu inför resan tillbaka i morgon. Det var ett antigentest av värsta sorten men svaret kom på 15 minuter. Vi var alla negativa så nu kan vi åka hem som planerat i morgon. Ska bli skönt att sova i egen säng.

Måste ju berätta att första sträckan (övnings) körde Edward. Från Boden med ett stopp hos min kusin Kajsa i Luleå och sedan hela vägen till Umeå. Nästan 4 timmar och det gick riktigt bra även om jag var i panik större delen av tiden. Men det är ”on me” så att säga och hade inte med Edwards körning att göra.

Kajsa och Iris.

Nu är det läggdags. Allt är packat inför i morgon och nu väntar nästa resa. Vet ni förresten att nu får man inte ens vatten längre på flyget. 30 kr per flaska, även på långflygningar. Snålt tycker jag.

3 reaktioner till “12 timmar i bil är länge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s