Julen

Efterlängtad och härlig men också kantad av en tråkig förkylning. På julaftonsmorgonen vaknade jag med världens förkylning. Ont i huvudet, feber, ont i halsen och snuvig beyond snuvig. Så trist. Och oroligt i dessa tider.

Det är tur det finns god vilja och bra droger, hehe. Julafton firades enligt tradition. Frukost med gröt för den som ville, sedan en jullunch XL vid tvåtiden för att hinna se Kalle Anka på tv klockan tre.

Efter Kalle kom tomten som vanligt och han hade en massa klappar med sig trots att ”i år ska vi inte ha så mycket”…. Någon som känner igen sig?

Hjälpa tomten är kul!

I vår familj öppnas julklapparna en och en med start (nytt för i år, brukar vara den äldste som börjar) att den yngsta öppnar en julklapp först, sedan den näst yngsta och så vidare varv efter varv. Det tar några timmar att öppna men det är kul att få se vad alla får.

Efter julklappsöppningen är alla helt utmattade så då är det gott med ett riktigt julfika!

Inte en enda bild finns av mig på julafton och det är nog lika bra det. Rudolf och jag hade en hel del gemensamt denna jul.

En reaktion till “Julen

  1. Själv gick jag på ”toa med surfplattan” och missade precis tomten. På Carolinersidan kör vi numera också yngst-äldst, i år var det på juldagen. På julafton var det kaosöppning. (jag önskar god bättring även här så de som läser inte tror jag är helt koko.)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s