Jag har en myndig son!

Edward kom inte på utsatt tid. Han skulle enligt beräknat datum födas den 10 december och visst är det konstigt att man tänker att ”då ska barnet födas” för det har barnmorskan räknat ut. Han väntade i 10 dagar extra innan han efter 36 timmars värkarbete behagade komma ut. Han är lite så i livet också. Han väntar, tänker efter och sedan handlar han. Det var en iskall vinterdag och han kom som ett riktigt conehead efter att ha legat där i förlossningskanalen (cervix) länge. Den kärleken när han kom ut. Helt plötsligt blev jag en annan. En mamma. En beskyddare. Och rädd för allt som kunde hända….

Jag pratade med en vän igår om att ha vuxna barn. Jag fattar faktiskt inte var åren tagit vägen? Småbarnsåren känns fortfarande så nära och även tonåren men allt däremellan? Vem var 8-åringen, 11-åringen? De åren har bara swishat förbi.

Jag älskar honom så mycket. Det är otroligt att se sitt barn växa upp till en helt egen individ. En ung man. Med personlighetsdrag man inte känner igen och andra som är spöklikt bekanta.

Edward – jag är så stolt över den person du håller på att formas till. Hoppas du fått med dig det du behöver av mig för att få ett liv som du är nöjd med och lycklig i. Det är allt jag önskar dig.

Grattis – nu är du myndig.❤️

4 reaktioner till “Jag har en myndig son!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s