Kamerarullen med 49,545 bilder

Eftersom jag har så otroligt många bilder sparade i min telefon (alla! sedan 2015) så dyker det upp de mest konstiga bilder ibland i den där påminnelserna man får av telefonen. Den här bilden till exempel.

Den är från maj 2016 och vid första titten ser den ut som en ganska vanlig bild på Nelle som är ute och cyklar. Men om man granskar den litet…. Kolla in hennes cykel. Hur retro och liten är den inte? Och sedan zoomar ni in på gänget hon har med sig?

Vad är det här för typer? Jag skrattade nästan ihjäl mig när jag såg vilka snubbar som står i bakgrunden. Det ser ut som hon är ”leader of the pack” till det här lurviga gänget. Älskar bilden!!

Annars har de två senaste dagarna varit rätt trista. Coronan rusar även här och vi har fått ställa in roliga evenemang. Jag gick förbi granen vid Rockefeller idag bara för att ha sett den och där var det packat med folk. Inte konstigt att smittan sprids.

Christmas Spectacular med The Rockettes har ställts in för säsongen pga covidutbrott och tyvärr verkar det här ju bara vara början. Smittan i New York State är tydligen på den högsta nivån någonsin och sjukhusinläggningarna ökar igen. Men vi är än så länge friska! Vi har tre sprutor i armen och håller tummarna.

Fick rester från Richards jobbs julbord igår kväll när han kom hem. Det blev en god lunch vill jag lova.

Nystädat och färdigpackat – i morgon åker vi hem till Sverige. Hoppas julfriden infinner sig då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s