Hur jag ”träffade” Jon Bon Jovi

Vi blev för några månader sedan inbjudna av våra vänner Mark och Elaine till en basketmatch med Brooklyn Nets på Barclays Center i Brooklyn. Vi kunde inte gå då för vi hade en annan inbjudan men frågade om det möjligen fanns någon annan chans senare. Visst svarade Elaine, titta ut ett datum så ska jag kolla om jag kan få biljetter. Vi kollade kalendern och 14/12 var ”ledig”. Perfekt sa Elaine – jag bokar till dess.

Vad vi inte visste var att Elaines bror äger en VIP box på Barclays Center. Och inte vilken box som helst utan samma box som ägaren till Brooklyn Nets och Barclays center, Joe Tsai. Elaine känner Tsai genom sin bror och kvällen var helt otrolig. Det är så här livet ska vara, hahaha! Vi åt hummer, drack fina viner i sköna fåtöljer med bästa sikten över planen och tittade på basket i världsklass. Kan man önska mer?

Såna fina vänner!

Kan man önska mer? ….tja, det skulle väl vara att i boxen bredvid satt *host host* ingen mindre än Jon Bon Jovi.

Senunden efter detta ler han stort och VINKAR TILL OSS!! Jag och Elaine tjöt av glädje.

Gryniga bilder ur ett live foto men ändå!! ÄNTLIGEN har jag fått se en kändis – en megakändis!! Han blev såklart uppmärksammad på arenan och Living on A Praire spelades och han filmades och visades i jumbotronen.

Alltså det var så kul – fullsatt arena och Brooklyn Nets vann efter förlängning.

Joe och Elaine

Det här kvällen blir verkligen ett minne för livet! Och nu är jag Nets Fan!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s