HAHAHA HAHAHA WHAHAHAAAA

Tack du uppmärksamme!!! Jag älskar att jag skrivit ”Living on a Prairie” istället for ”Livin’ on a prayer” till Jon Bon Jovis låt. Det visar vilken STORT FAN JAG ÄR!!!

4 reaktioner till “HAHAHA HAHAHA WHAHAHAAAA

  1. Haha, underbart Lotta! Läste båda inläggen på en gång nu 🙂
    Själv var jag minst lika stort fan av just ”Lilla huset på prärien” en gång i tiden… men det lät verkligen som ni hade en toppenkväll. Tack för att vi andra får vara med på ett litet hörn iallafall!

    Gilla

  2. Även jag har fina minnen av den serien; gick på TV på eftermiddagarna när man kom hem från skolan som liten. Hade bara SVT och fyran på den tiden, så det måste ju ha varit på någon av dem. Spelade in sista avsnittet på video/VHS. 🙂 Men den har gått på TV ganska nyligen igen också, vet jag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s