Här var jag igår

Jag har ”träffat” Drew Barrymore!! Daytime-tv och talk shows är fortfarande stort här i USA och en av de större showerna har Drew Barrymore, ni vet barnskådisen från E.T. Hon har gjort en massa filmer även i vuxen ålder, Donnie Darko, Scream, den där ”rullskridsko-filmen”.

Så sympatisk människa! Varm, rolig, mänsklig. Spanx-vägrare (ni som vet, ni vet…) Nu är det väl inte riktigt så att jag precis träffade henne men jag var tillsammans med en vän på inspelningen av två av hennes shower, den som ska sändas 13/12 och 20/12.

Man fick inte fotografera under inspelningen och vi var till och med tvungna att STÄNGA AV telefonen så det här är taget innan…och sista bilden är smygtagen efteråt.

Jag tycker det är roligt att se hur showerna görs live. Alla scener spelas in i oordning och vi i publiken – vi klappar när vi blir tillsagda att klappa – vi skrattar när vi blir tillsagda att skratta – och vi hummar när vi blir tillsagda att humma. Mannen på scenen med Drew är en proffs-comedian som värmer upp publiken och tecknar till oss under hela inspelningen vad som ska göras. Han hade jobbat med detta i 26 (!) år.

Men vilka proffs de här människorna är! Inte många scener som behövde tas om denna dag och hon gjorde två shower på några timmar. Så imponerad.

Den här bilden från hennes Instagram kan jag väl dela iallfall? Här sjunger vi i publiken ”Happy Birthday” till hennes kock och vän Pilar. Kul upplevelse! Om någon av er är på väg att resa hit och vill gå på en show – säg till så ska jag berätta hur ni ska göra för att boka en plats. Trevlig helg!

4 reaktioner till “Här var jag igår

  1. Hon var väl också en av Charlies änglar. Jag undrar annars hur många kändisar du träffat på här och där utan att veta om det. Måste vara hur många som helst. Och vem är då dem kändaste av dessa okända?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s