The most beautiful boy in the world

Jag fick chansen ikväll att gå på film på Scandinavia House. Filmen The most beautiful boy in the world, en stark dokumentär om Björn Andresens liv och diskussion med filmskapare och producent efteråt. Men det mest otroliga var att diskussionen var modererad av ingen annan än Isabella Rossellini! Det är sånt jag verkligen älskar med New York, att det är möjligt.

Om ni har möjlighet tycker jag ni ska se den här filmen. Mig lämnade den mig med en ganska tung känsla men för att inte spoila nåt så säger jag inget mer.

Tänk att jag har varit i samma rum som Ingrid Bermans dotter. I minglet efteråt vågade jag inte gå fram…eller jo, det gjorde jag men då stor hon och pratade med en annan kvinna i 10 minuter och sedan var chansen borta. Jag hade så gärna velat ha en bild tillsammans med henne.

2 reaktioner till “The most beautiful boy in the world

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s