Booster

Chansade på att jag skulle kunna få ta min tredje spruta idag, ”booster-shottet”. Fick vänta en stund men till slut gick det bra. Känns skönt att veta att man gjort vad man kan för gamlingarna innan vi åker hem till Sverige över jul. Den här sprutan kändes ingenting när de stack i armen. Alltså absolut inget. Nästan så jag undrar om jag fick nåt i mig alls. Men kortet säger Pfizer dos 3 så jag får väl lita på det? Blir intressant att se hur natten blir, frossan förra gången var ju inte att leka med.

Drop-in bakom en skärm på lokala apoteket.

Annars har jag haltat runt på stan och handlat lite julklappar. Macy’s jultomte såg lite ensam och deppig ut men Frälsningsarmén hade det desto roligare.

Måndag i morgon!

2 reaktioner till “Booster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s