Långa dagar

Det har varit två långa dagar med den här förbenade foten. Vila är det som gäller i början av en stukad fot. Och som jag har vilat! I två dagar har jag tittat på American Next Top Model, Project Runway, Bonusfamiljen… (Vilken otroligt bra serie det är förresten!!)

Jag har också beställt en ”stödstrumpa” som håller ihop när man är uppe.

Men tråkigt, det har jag. Och absolut inte tid med det här heller! Jag som hade lite ”flow” när det gällde att börja handla julklappar och har så många roliga saker planerade. Och någon träning är det ju inte tal om.

Suck.

Men idag ska jag försöka julpynta litet. Richard har hämtat upp lådorna med julsaker från källaren så adventsbarnen och kanske stjärnorna kan komma på plats. Det är ingen idé för oss att ha gran i år eftersom vi åker hem den 18:e december. Jag som brukar börjat julpynta redan i oktober tycker det känns helt fel och nästan meningslöst att bara pynta för en månad, men jag antar att det ändå är viktigt att man ”håller på traditioner”. Barnen vill ha decemberkalender i år igen så det är bara att tänka ut 24 (18!) små roliga presenter till. GAAAAAHHHH!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s