En dag med min son!!!

Tre utropstecken i rubriken, det vill inte säga lite. Att få tillbringa en hed dag i sällskap med bara min son – vilken lycka!

Vi åt såklart inte frukost ihop, han är ju ändå tonåring men efter han äntligen stigit upp och käkat så gick vi ut på stan. Det var varmt och härligt när vi gick men väderappen sa risk för åska och regn så vi tog med ett paraply för säkerhets skull. Och det var tur.

Ut på stan med snygg frisyr.

Vi handlade litet till både Edward, Nelle och mig och sedan gick vi in på en asiatisk matmarknad för att kolla på ”kul grejer”. Hälften av det som finns i sådana butiker vet man ju inte vad det är men Edward är alltid modig och köpte en konstig dricka och nåt skumt godis. Jag gick mer på säkerhet och valde Toblerone. När vi kom ut, efter 10-15 minuter eller så, så såg vi att det ÖST ner. Gatan var en enda stor sjö. Det hade fullkomligen vräkt ner. Nu regnade det bara litet men vi passade på att äta lunch på Korea Way, 32nd St. Vi delade på en beef Pho – så gott.

Roligast idag var nog ändå när vi försökte återskapa ett minne från många år sedan. Vad tycker ni? Valde att hålla de andra bilderna svartvita för att verkligen förstärka dessa två!!

Höstpeppen är total, HAHAHA.

En fin dag har vi haft tillsammans men ikväll blev jag förvisad till sovrummet då han och hans bästa vän Selma är här hemma hos oss och lagar middag och ”hänger” tillsammans.

2 reaktioner till “En dag med min son!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s