Ensam? Inte jag.

Den här bilden skickade jag till en kompis igår kväll som frågade vad jag skulle hitta på på fredagskvällen.

INT’ NÅGE!! blev svaret…fast på engelska då. Jag hade världens skönaste fredagkväll i ensamhet. Richard har åkt till Sverige, Nelle sover borta och Edward var ute på middag med fotbollslaget. Bara. Jag. Hemma. Åååååhhhhh….njutningen.

Redan på dagen började jag preppa. Köpte lite gott, en ansiktsmask, bäddade rent. Jag älskar de här små stunderna när man bara är själv. Lite antiklimax blev det dock för jag somnade redan klockan nio! Jag har sovit lite dåligt i veckan så det var väl en konsekvens av det.

Nu är det lördag morgon och jag har inte bestämt vad jag ska göra idag. Kanske en konstutställning i Williamsburg? Eller lite shopping med Edward som behöver både vinterjacka och skor? Vi får se vad dagen har att bjuda. Så länge njuter jag av morgonkaffet och ett doftljus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s