Så satt man här igen

Utan idéer till middagen. Jag har aldrig provat matkasse men är nästan beredd att ge det ett försök. Idag blir det ugnsstekt lax, broccoli och kålsallad. En rätt som alla gillar men alltså hur tråkigt är det att laga samma sak om och om igen?

Idag var det jag som hade träningsprogrammet i parken. Vår nya grupp växlar ”ledare” från vecka till vecka. Jag hade förberett en Tabata med övningar vi inte gjort förut och sen lite styrka för bål och armar. Tabata betyder att man kör 8 set á 20 sekunder med högintensiv aktivitet och mellan varje set vilar man 10 sekunder. Sen en minuts vila för att sedan börja 8 nya set (20/10) med en annan övning. Alla med hög intensitet, typ burpees. Pulsen ska vara hög (nästan max) hela passet och knappt komma ner i varv på vilominuten emellan. Känns så skönt efteråt. Avslutade passet med Moby’s låt ”Flower” som är 4 minuter lång med en text som på ett enkelt sätt beskriver vad man ska göra:

Squat upp och ner. Ibland hålla i…brände på bra i benen. Det blev ett svettigt och bra pass på en knapp timme.

Svettigt också på grund av vädret. 22 grader och sol! Galet i november. Om det var med smoothie efter passet? Himmel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s