Cold Spring

Vilken underbar dag vi haft med våra vänner Anette och Martin, vår Coronafamilj!! Vi lämnade Manhattan vid 10-tiden i morse och åkte norrut till Cold Spring som ligger upstate New York längs Hudson River. Vi stannade vid en parkering med flera möjliga hajkar att välja på. Vi valde en led som var 2-3 timmar lång, sammanlagt en knapp mil, som var perfekt för oss. Vi var väl 1-2 veckor för sena för att få se de riktigt spektakulära höstfärgerna men det var otroligt vackert ändå.

Vi hade med oss paninis, frukt och kaffe (och en kall öl!) och stannade en stund och fikade i solen. Det blev en perfekt dag som avslutades med lite fönstershopping och middag i det lilla samhället Cold Spring.

Pittoreskt och hipster på samma gång.

En pin som passar förra året.

Och kanske en för i år?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s