Pannkaka

Jag är otroligt dålig på att laga mat men jättebra på pannkaka. En pannkaka som mixats med mina fingrar kan bli nästan hur stor och fluffig som helst!!

Det är svårt att fånga den på bild men den är minst en decimeter hög och väller ut över kanterna så man inte kan se plåten eller formen där under. Den är lite som en omelett så nåt fel har jag ju garanterat gjort, haha! Enda gången vi äter pannkaka är när Richard inte äter middag hemma. Han gillar den inte men jag och barnen tycker det är gott. Jag lade upp en bild på Instagram med pannkakan och en liten musiksnutt där Staffan Westerberg pratar med sin lite pipiga, viskande norrländska röst. Alla vi som växte upp i Sverige vet precis vilket trauma det är att se en så stor pannkaka men mina amerikanska vänner undrade verkligen vad detta var?? Svårt att förklara…man måste ha upplevt det.

Större delen idag har jag suttit och pluggat. Jag var och tränade i parken i morse och det är så vackert nu med höstfärgerna. Jag blir verkligen ledsen när jag tänker på att det är sista hösten vi får uppleva det här, nästa år den här tiden är vi hemma igen. Men att kratta löv i Laxne är inte heller fel så jag får försöka vara positiv och verkligen njuta de här sista månaderna.

Det är inte bara på morgnarna som ljuset faller vackert. Precis vid tiden när man ska laga middag är köket som det badar i guld.

…och på tal om GULD. I morgon blir det spännande! Tänk om jag vinner $146.000.000 (som ligger i potten just nu) och det är just du som får 10% av mina vinstpengar.

Måste förtydliga att man bara får ut hälften om man plockar ut allt på en gång (och det gör man ju) och sedan ska min pappa ha hälften av det och sen får du 10% av min vinst efter skatt. Om vi vinner rubbet så får du, i runda slängar endast 3.650.000:-

Dollar.

9 reaktioner till “Pannkaka

  1. Härligt inlägg🤩 Passa på och njut av parken nu, minns hösten väldigt väl. Älskade att sitta i the Ramblas med alla fåglar och ekorrar😍.

    Gilla

  2. Spänningen är olidlig! Jag ser verkligen fram emot vinsten! 😂😂😂 kram och lycka till för både dig och pappa. 🤩

    Gilla

  3. Fin blogg du har! Började följa den nu, älskar New York! Vart där en gång, garanterat ett måste att åka dit igen!:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s