En inte alltför härlig helg

Jag ska börja med att säga att jag kommer inte berätta vad det var i tumlaren förrän nästa spelkväll, alltså till helgen. Jag spelar tillsammans med pappa för en dollar var per vecka. Så håll ut! Kanske är det du som vinner tillsammans med oss?

Helgen har varit sådär. Rätt kass faktiskt. Det började egentligen redan på torsdag. Jag vaknade med migränliknande huvudvärk på torsdag morgon och eftersom vi skulle gå på match och ut på middag på kvällen så tog jag en huvudvärkstablett, en Diklofenak som tillhör NSAID (nonsteroidal anti inflammatory drug). Det är det enda receptfria läkemedlet som funkar på den typen av huvudvärk. Matchen har jag ju redan berättat om och på kvällen var vi ute med några vänner på Oyster Bar, en klassiker som ligger i Grand Central Station. Mycket trevlig kväll som slutade på en bar precis bredvid.

Vi blev inte sena och på fredagen var jag ute och sprang, gjorde lite ärenden och på kvällen var vi bara hemma och tittade på film. Superskönt för jag kände mig trött och lite ur slag.

Lördag morgon när jag vaknade så kliade det nåt infernaliskt i höger handflata och bakom öronen. Jag var svullen och röd och tänkte att jag kanske håller på att bli allergisk mot munskydden som är av varierad kvalitet. En del luktar märkligt redan ur paketet. Tänkte inte så mycket på det mer än att jag ska köpa nya

På kvällen däremot började helvetet. Nässelutslag började sprida sig överallt och på söndag morgon såg jag inte klok ut. Hela kroppen, ansiktet, hårbotten – överallt poppade de upp. Richard fick akut gå till apoteket och handla antihistaminer!! Efter några timmar började det lägga sig litet men fortfarande kom det nya utslag på andra ställen (tex i rumpan!!) och jag försökte bara vara stilla hela dagen.

Då kom jag på. Jag tål inte NSAID. Detta har hänt förut. Suck! Det är närmare 10 år sedan sist men jag har fått precis den här reaktionen av NSAID tidigare. Nässelutslag och små, små blodproppar. Fick en blodpropp i fingret under matchen i torsdags men tänkte inte så mycket på det då, mer än att det gjorde jäkligt ont.

Well… Det är bara att konstatera att nu måste jag verkligen sluta ta antiinflammatoriska tabletter.

Blodpropp under (smutsiga) foten i somras.

På söndag var jag alltså bara hemma och missade en 50-årsfest på Italiensk restaurang på Upper East Side med alla gamla vänner från Roosevelt Island. Så trist! Richard och Nelle gick och hade en toppenkväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s