En kul idé!

När vi hade vår avskedsfest för Martina i förra veckan så hade vi tagit med oss en fin present till henne (ett silverhjärta från Tiffany’s med inskription på baksidan ”FAB4”) som tack för alla workouts hon förberett och till oss i Central Park. Hon blev jätteglad och det kändes fint att få ge en fin present för allt jobb hon lagt ner på oss. Gratis PT i ett helt år – sådan lyx! Jag fick ett likadant av mina vänner när jag lämnade New York sist och det har jag använt nästan varje dag!!

Men jag hade också beställt en låda med små plastpärlebokstäver och byggde ihop likadana armband till oss fyra med texten ANOTHER ROUND och FABFOUR som ett ”skojminne” till oss fyra. Succé!!

Idén fick jag från en cool tjej som hade flera såna på sig med olika text på varje armband. Så snyggt! Barnen har också fått armband men med andra texter. Känner man Nelle så vet man att hon ÄLSKAR serien Gossip Girl. Hon har också ett med pojkvännens namn…men det är lite hemligt än så länge. Edward, han fick ett med referenser till fotboll. Inte så oväntat.

Hela lådan kostade under $7 så det kan bli ganska många armband. Kul idé va?!?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s