Kan man få slappa en söndag?

Idag har vi gjort exakt ingenting. Sovit länge, ätit lång frukost, tittat på film, gjort hårinpackning och ansiktsmask. Köpt hämtmat. Och haft dåligt samvete. Varför är det så? Kan man inte bara få slappa en dag utan att man känner sig dålig över att man inte presterat nåt?

Igår var vi iallafall på en 50-årsfest på en Fransk restaurang, Le Gamin, i Greenpoint. Det var vår danska vän Sofie som fyllde år och hon hade abonnerat restaurangen och fyllt den med familj och vänner. Så mysigt! Och tänk att vi nu går på 50-årskalas till folk som är YNGRE än oss. Rolig kuriosa är att hon i 20-årsåldern arbetade som servitris på denna restaurang som då låg i SoHo och ägaren är än idag densamme och en god vän till Sofie. Så kul! Maten var fantastisk och helfransk. Först fick vi ost, kallskuret, cornichons, gåslever – sedan blev det anka, steak, bönor, potatis, varma grönsaker, hummerrisotto…massor med champagne och vin och till sist dansk tårta.

Jag hade på mig samma röda kostym som tidigare i veckan men nu med kvällsstyling och paljetter.

I veckan har barnen lov så jag gissar att det kommer bli fler sovmorgnar inom kort. Typ i morgon! Hoppas ni haft en fin helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s