Äntligen kväll

Jag har varit så trött idag och längtat hela dagen efter att få gå och lägga mig. Det är fullmåne och då sover jag alltid dåligt och sen så känns det som att förkylningen från förra veckan ”sitter i”. Jag började dagen med träning i central park som vanligt. Eller vanligt och vanligt men vi tränar fortfarande tillsammans på tisdagar och torsdagar, jag och min träningsgrupp. Om 10 dagar så blir det förändring för då flyttar en av oss till Budapest. Det är verkligen baksidan av Expat-livet.

Här är vi tillsammans på en helt annan tillställning än träning. Martina, Kristina, jag och Pia. Det är Martina, vår tränare, som ska flytta.

För några veckor sedan hade Martina och hennes man en avskedsfest på en bar på Upper East. Det här är den enda bilden jag tog den kvällen och den är tagen 30 sekunder efter jag blivit bjuden på en Gentlemen’s Club av en man på gatan som är manager på av Manhattans mest exklusiva strippklubbar om man får tro honom. ”Du skulle inte tro vilka gäster vi har…alla är där!”. Jag fick hans kort och han sa att det bara är att ringa, hahaha!! As if!

(Jag gissar att han skulle ha lite synpunkter på nagellacket idag)

Vad jag skulle skriva om var ju hur trött jag var men nu fick jag lite energi när jag började tänka på fester och kul. Vi har mycket planerat framöver, 50-årsfester, avskedsfester, middagar. Det kommer bli en kul höst!

Hej höst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s