Man måste ju bara älska Amerika

Funderade på vad vi ska hitta på i helgen. Idag har det varit SVINKALLT (just nu 11 grader) och jag kom att tänka på att vi kanske ska ta bilen ut på en tur för att titta på ”Fall Foilage”, det vill säga höstens vackra färger. New England är ju kända för sina färger på hösten och även om vi inte åker så långt norrut som Maine så kan vi få uppleva lövverk i gult, orange och rött. Konsulterade Internet och såklart finns det en karta med datum så man inte åker fel, haha! Hoppas vi får till det i år. Förra året den här tiden var ju jag och Nellan hemma i Sverige efter hennes operation.

Idag har jag varit en duktig hemmafru. Städat, tvättat, handlat, lagat mat, tränat , hämtat medicin på apoteket, bokat tandläkartid…ja i princip har jag gjort allt utom det jag borde ha gjort. Hört talas om prokrastinering?

Så vad borde jag har gjort? PLUGGAT!! Ja, jag har börjat plugga! Läser psykiatri via Uppsala Universitet. Så kul men såååå svårt. Det var verkligen inte igår man skrev akademiska texter på höst 1000 ord och med referenser enligt APA…

Senast det hände såg jag väl ut ungefär så här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s