Nu ska ni få höra nåt otroligt!

Jag har aldrig sett en Bond-film. Tills idag. Det är sant och nästan helt otroligt! Visst har jag sett delar av filmer och jag vet ju ”storyn” och vilka skådisar som spelat 007 men jag har liksom aldrig fastnat för Bond. När vi bodde här förra gången så hade Richard en kollega som bodde i samma trappuppgång som Daniel Craig. Han hade en takvåning på East 10th Street i East Village. Coolt va?! Han sålde tydligen den 2016 (efter en snabb googling) och flyttade då ned sin fru till ett townhouse i Brooklyn.

Ikväll var vi i vart fall bjudna på Bond av våra vänner från Danmark som tack för att de fick låna vår bil förra helgen. Det var första gången vi var på bio sedan pandemin drog igång och det var en härlig känsla att sitta i salongen igen.

Jag ska verkligen inte spoila nåt från filmen men allt jag kan säga är att jag är glad att jag fick se just den här Bond-filmen.

Innan bion var ute och gjorde lite ärenden på Upper East Side. Lång promenad och idag var det första dagen en tunn jacka behövdes för säsongen.

Nu är det snarklådan som väntar och en ny vecka startar i morgon.

6 reaktioner till “Nu ska ni få höra nåt otroligt!

  1. Det bästa med Bond-filmer är att det händer saker i dem hela tiden, så att det aldrig blir tråkigt. Nästan så man kan missa något om man tittar bort en stund. Sen förekommer det många komiska inslag också mitt i all action, som när han jagar fallskärmen i A view to kill t.ex. och ”lånar” en taxichaufförs bil som blir påkörd gång på gång så att den blir mindre och mindre…Först försvinner taket så det blir som en cabriolet och sen går den av på mitten också, så det bara är framsätet och motorhuven kvar på slutet. 🙂 Hela förra sommaren gick det många på TV på helgerna, det var riktigt trevligt. Har sett rätt många själv, men blandar ofta ihop dem handlingsmässigt.

    Folk brukar fråga vem som är James Bond för en själv. Jag tror det handlar om mycket när man är född. Själv är jag 80-talist och skulle nog säga att det är en blandning mellan Sean Connery och Roger Moore. 🙂 Men man kopplar ju samtidigt ihop bägge med massor av andra roller också.

    Gilla

  2. YouTube: A VIEW TO A KILL | Eiffel Tower Jump 🙂

    Väldigt fina vyer från Paris där också. Den stad jag alltid velat se utöver New york.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s