Filmpremiär

Vi har också varit på filmpremiär på Scandinavian House. Lamb, en ny isländsk film med Noomi Rapace i en av huvudrollerna. Vi fick hälsa och skaka hand med Noomi innan filmen, hon är så vacker och petite.

Filmen beskrivs som en ”övernaturlig skräckfilm” och det kan man nog säga är en adekvat beskrivning. Jag kan väl säga så här…jag hade kanske inte valt den som mitt förstahandsval men nog var den intressant alltid. Vi stannade en stund efteråt och lyssnade på Q&A med Noomi och regissören Valdimar Jóhannsson men sen gick vi hem. Vi missade tydligen ett bra mingel efteråt men man kan ju inte orka allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s