Då kör vi igen!

Nytt försök, hoppas inspirationen är tillbaka. Hur har ni haft det? Jag har saknat er.

Här har det varit fullspäckat med roliga aktiviteter. Jag kör lite highlights från kamerarullen…som för övrigt borde ge ganska skarpa bilder. Vi har nämligen uppgraderat oss till den nya iPhone 13 PRO. Lyyyyx.

Jag börjar med höstbal den 8 oktober för de Militära rådgivarna. Det brukar vara en sommarbal i juni och en vinterbal i december men eftersom det varit pandemi, och allt varit inställt sedan mars 2020, så beslutades att hålla en höstbal för alla var så sugna på fest igen.

Vi, de nordiska paren, träffades på en fördrink innan, kl 15 (!) hemma hos finska Pia och Jarmo. Prosecco, tilltugg och många skratt senare var vi på väg till båten som skulle ta oss på en Cruise till Statue of Liberty med middag och bar.

Den mening som jag tror yttrades mest under kvällen var… ”We clean up well”.
Fullt i hissen. Den stannade en gång på vägen ner från 46 våningen och han som skulle hoppa in bara skakade på huvudet…
I har fortfarande varmt i New York. 26 grader var det på baldagen. Puh! Inte lika varmt på natten men nästan…därav högglansen. Haha!
På rooftopen dit vi gick på efterfest hade man en Insta-vägg. Antar att det krävs nuförtiden för att kidsen ska tycka det är värt att komma.
Glam!
Superglam!

Efterfesten var på PHD ROOFTOP vid Times Square. Både jag och Richard kände igen oss att ”här har vi varit förut”, förra gången vi bodde här, men vi kan inte komma ihåg med vem. Kanske någon som läser detta känner igen sig?

När vi kom in, ett sällskap på ca 40 pers, i högtidsklädsel och uniform var det många som frågade ”who are you people?” …

…sista bilden i taxin på väg hem.

Somliga var mer trötta än andra på vägen hem. Båda var ganska (mycket!) möra dagen efter och då var det mera mysbyxor och pizza som gällde.

4 reaktioner till “Då kör vi igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s