Blev så berörd

Blev så berörd att höra att Alfons mamma gått bort. Jag tror att böckerna om Alfons Åberg är de som jag minst ledsnade på att läsa för barnen när de var små. Ni vet, så där små att det repetitiva var det viktigaste, att man läste samma bok varje kväll. Jag fick faktiskt en tår i ögat igår när jag och Nelle googlade fram lite klipp från Alfons-filmer. Det var en fin tid när barnen tittade på Alfons Åberg. Nyss och väldigt länge sedan.

R.I.P. Gunilla Bergström.

4 reaktioner till “Blev så berörd

  1. Ja, jag blev också rörd. Gjorde ett inlägg om det på FB. Sen fick jag ett minne i dag på FB att det är precis nio år sedan jag kutade ikapp Gunilla Bergström på Sveavägen för att tacka henne för alla böckerna. HEdda tittar faktiskt fortfarande ibland på filmerna.

    Gilla

  2. Kan bara hålla med, bästa böckerna att lyssna på också i bilen fram och tillbaka till Skåne. Även när jag åkte själv som småbarnsmamma, så lugnande och fint. Kram på er Lotta❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s