Konserten som aldrig blev av lördagen den 21/8

New York City och Borgmästare De Blasio satsade stort för att markera att staden lämnat den värsta krisen med Corona bakom sig. ”Århundradets konsert” planerades på The Great Lane i Central Park och 60.000 gäster fick gratisbiljetter eller betala…upp till $5000 för att komma in.

Som ni ser på affischen är det ju inte ”vilka artister som helst” utan riktigt stora namn. Vi hade hoppats kunna skaffa gratisbiljetter så vi bokade om vår hemresa så vi skulle hinna tillbaka. Några biljetter fick vi aldrig tag i men bestämde oss för att gå dit utanför och iallafall lyssna. Många fler med oss hade samma idé och i parken var det fullt med både folk, vakter och poliser.

Vi drack en margarita och handlade med oss lite mexikansk mat och hade picknick tillsammans med några av Richards kollegor.

Så mysigt och vi hörde Jon Batiste, Earth Wind and Fire…sedan öppnade sig himlen.

Henri var på väg…

Mörka moln, åska och regn – allt stängdes ner och parken evakuerades. Länge sedan jag varit så blöt och då hade vi ändå paraply.

Lånat bild från Richards kollega. Jag går där framme under paraplyet.

Vi trodde väl aldrig vi skulle få tag i en taxi så vi satte oss i en busskur och väntade. Men just den här gången hade vi tur, en taxi kom och huttrande satt vi i baksätet och försökte hålla a/c:n ifrån oss.

En upplevelse rikare. Check!

(Men också ganska glad över att inte köpt biljett för $$$ och sedan snuvas på konfekten.)

2 reaktioner till “Konserten som aldrig blev av lördagen den 21/8

  1. Antar att ni inte hann höra Barry Manilov? Tänk att få höra Mandy live:-) Också en av de där låtarna om brukade skvala ur min radio på socialkontoret.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s