HEEEEJ!!!

Hallå där! Det börjar bli dax att sparka igång bloggen igen, tycker ni inte det? Har ni haft en härlig sommar? Är ni utvilade? Eller känner ni som jag att man behöver lite semester från semestern? Haha – fatta att jag säger det som varit ledig i flera år. Sommaren är bästa tiden tycker jag, underbart att träffa familj och vänner njuta av sena middagar och aktiviteter men är det inte också lite utmattande? Man får liksom en överdos av ALLT, mat, vin, umgänge… Och när man som oss reser hem, utan att ha ett hem, blir det extra mycket. Jag har verkligen längtat till att sova i min egen säng och att slippa leva i en resväska.

Nåväl, sommaren har varit härlig och extra allt och jag tror jag kommer berätta lite highlights utportionerat under hösten. Men idag ska jag berätta om idag. Jag är på väg till Coney Island. Fick ett infall nu på morgonen att jag måste bada så då var det bara att packa en handduk, köpa med lite nytt solskydd (det var ju ett tag sedan kroppen fick några solstrålar) och dra iväg. Har inte åkt tunnelbana sedan Coronan kom (kanske en gång…?) så det här blir ett äventyr!

2 reaktioner till “HEEEEJ!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s