Herregud vad jag har städat!

Att komma ut hit till stugan efter att ha varit borta i 1 år är alltid samma sak. Det är fullständigt kaos! Spindelväv, damm, smuts, en och annan muslort kan man också hitta… Hela tomten har växt som den gått på sterioder och löven från ifjol är det ingen som krattat. Det är underbart men samtidigt inte kul. Idag har jag städat hela dagen, mest på ytan för något annat hinns det inte med innan midsommar. Nu luktar det såpa och är riktigt fint inne. Ute har Richard fixat ihop utemöblerna och blåst av däcket. Jag hängde upp en ljusslinga så man kan se nåt på kvällen.

Nytt för i år är den uppladdningsbara duschen. En pump som laddas med usb-kabel och en stor hink med varmt vatten som räcker långt. Kanske inte det bästa trycket men den bästa utsikten.

Nelle var överlycklig över att kunna ta en varm dusch på kvällen. Själv hoppade jag i sjön som redan är 24-25 grader varm.

Nu ligger vi alla klarvakna i våra sängar. Jetlagen är brutal och jag funderar på om jag inte skulle testa melatonin nån gång för att försöka lura kroppen. Det är helt hopplöst att komma upp på morgonen när man rest åt det här hållet. Nån som har testat?

I morgon, eller egentligen lite senare idag, är det midsommarafton. Då ska vi bara njuta, ingen stress. Vi äter när det är klart och av det som finns. Har vi glömt nåt… ”so be it”!

5 reaktioner till “Herregud vad jag har städat!

 1. Hej, har ni byggt ut stugan eller ser det ut som det gjorde i början? Tänker mest på om ni gjort ett nytt sovrum kanske? Glad midsommar förresten.

  Gilla

 2. Jaså, ni är här i Sverige igen! I alla fall när detta skrevs. Kom att tänka på er igen när jag såg ActionKids senaste video på YouTube, för var det inte i huset vid 25.13 ni bor? ”Trapphuset”, som du kallade det. 🙂 Nära till färjorna vid kajen också i så fall!

  (ActionKid – NYC Ferry Ride : Wall Street / Pier 11 to Astoria, Queens (July 2021)

  Trevlig sommar på er!

  Gilla

  1. Hej John!! Ja vi är i Sverige och kommer vara kvar över sommaren. Kul att du är kvar och läser trots att jag inte varit så aktiv här sedan vi kom hem. Ska skärpa mig! 😉 Vi bor mycket riktigt i ”trapphuset” bredvid färjan på 34th Street. Ska kolla in videon du pratade om. Ha en fin sommar!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s